fbpx

Drømmefanger.nu

En
Hjælpende
hånd

Alle fortjener et liv med glæde

15+ års erfaring som frivillig

Fordi det skaber livsglæde

Når jeg oplever at kunne hjælpe nogen med at komme videre i livet, oplever jeg personligt en stor glæde. Jeg ved at mange af de borgere jeg ønsker at støtte i hverdagen, ikke nødvendigvis har mange økonomiske ressourcer, hvorfor jeg tilbyder at støtte frivilligt – Jeg kalder det En Hjælpende Hånd.

Forslag ...

Jeg har blandt andet tidligere hjulpet med:
  • Opsætning af Eboks, Netbank, email, printere og telefoner generelt.
  • Oprette personlige budgetter
  • ansøgninger til julekurve
  • Ansøgt midler ved forskellige fonde
  • Sparring til pædagogstuderende vedrørende opgaver
  • vejledning i CV og ansøgninger
  • Transport (Blandt andet bortkørsel af affald, flytning o.l.)

Du er altid velkommen til at tage kontakt. Måske jeg kan hjælpe dig, selvom det ikke står på listen.