fbpx

Pædagogisk Drømmefanger

Music Show Scotland – Fantastisk oplevelse

\\\"\\\"

Music Show Scotland – Fantastisk oplevelse

Jeg havde før min fødselsdag nævnt, til min bedre halvdel, at jeg ønskede mig billetter til Music Show Scotland, i Boxen i Herning. Og da jeg sidst i Januar fyldte de gyldne 30 år, fik jeg af svigerforældrene billetter til arrangementet. Så det var jo pragtfuldt. Jeg elsker simpelthen stemningen ved det skotske. Deres accent, deres patriotiske sind, deres traditioner, deres fællesskab. Musikken og sækkepiberne, der som enkeltvis, kan frembringe en fantastisk melodi, og sammen, kan blæse dig fuldstændigt bagover! Skotland er sgu for vildt.

Efter en døgnvagt på arbejdet fra fredag til lørdag. Tog vi tidligt lørdag morgen, turen mod Herning.
Det første H, bemærker da vi står i kø, er at vi i hvert fald hiver gennemsnitsalderen ned. En del ældre mennesker. Men en masse ældre, med smag! Må jeg sige! 🙂
Vi havde ganske fornuftige pladser, hvorfra vi havde et ret godt overblik over hele scenen.
En fremragende tysk-dansk \\\”toastmaster\\\”, fortalte anekdoter, imellem sangene og dansende. Fortalte om historien bag de forskellige sange. Og med en super humor, som fik hele salen til at grine højlydt.

Et overvæld af musik

Et super super fedt show, hvor sangerne gav den god gas, og hvor alle instrumenterne fuldendte den fantastiske stemning. En Jyske Bank Boxen, hvor man blev blæst fuldstændigt omkuld af et overvæld af sækkepiber og trommer. Det gav så meget gåsehud.. Fantastisk! Og ikke mindst en dirigent/kapelmester med en så fantastisk indlevelse i hele showet, som lige gav prikken over i´et.

En fantastisk, kulturel oplevelse, jeg havde glædet mig rigtig meget til. Og som absolut indfriede forventningerne.
Og sikke en fornøjelse, det var at se, da hele Boxen rejste sig til stående applaus, til alle de medvirkende af showet. Må have været en fed følelse at stå dernede på gulvet, og blive hyldet, af så mange tilfredse tilskuere. Super aften! Super arrangement!
Music Show Scotland, annoncerede samtidigt at de kommer igen i 2018. Så mon ikke jeg er at finde dernede igen, når de kommer tilbage. 🙂

\\\"\\\"

Jelle Kjærgaard

Kommentarer

  • Vil du være den første til at bedømme?
  • Tilføj en kommentar

    Uanset om du har brug for pædagogisk vejledning, inspiration til livet som børnefamilie, samarbejde eller andet? Så er du meget velkommen til at skrive til mig. Så vender jeg tilbage snarest.

    Kontakt mig