Søg
Close this search box.

Samarbejde

Samarbejde

Samarbejde tilbydes til virksomheder og foreninger, der beriger oplevelser for børn, unge og deres familier. 

Som fortaler for stærke familiebånd og berigende oplevelser for børn, unge og deres familier, laver jeg samarbejdsaftaler med virksomheder og foreninger, der deler min passion for at skabe uforglemmelige øjeblikke og aktiviteter for hele familien.

Min erfaring og dedikation gør mig til den ideelle partner for enhver organisation, der opererer med kultur, underholdning og familievenlige begivenheder. Sammen kan vi skabe enestående oplevelser, der inspirerer, underholder og fremmer samhørighed inden for familier. 

Mit tilbud om samarbejde inkluderer, men er ikke begrænset til:

Samarbejde selfie

Hvad tilbyder du?

Jeg tilbyder samarbejde om begivenheder og lignende tiltag, som ønsker at lave begivenheder for børn og familier. Jeg kan være med i alle processerne. Idéfasen, udførelsen og evalueringen.

Hvad får I ud af det?

Jeg kommer med en god erfaring i, at planlægge og afholde sociale begivenheder af mange forskellige slags og udover udefrakommende øjne, får I også en person ind, med en passion om fællesskab, familier og oplever.

Hvor I landet?

Som udgangspunkt laver jeg primært samarbejdsaftaler i Vendsyssel. Jeg tager dog altid gerne imod henvendelser fra alle steder i landet, såfremt det rette match er tilstede.

Hvorfor?

Jeg brænder for at skabe og udvikle sociale begivenheder, hvori børn, unge og familier har mulighed for at være nærværende og have oplevelser og opbygge minder sammen.