fbpx

Pædagogisk Drømmefanger

Aflevere du også børnene på din fridag?

Aflevere du også børnene på din fridag? - Det kan være svært. Hvad tænker andre om dig? Har du brug for alene-tiden? Er det normalt?

Er du en af dem?

Er du også en af dem, der aflevere børnene i institutionerne, selvom du selv har en fridag???? 😮
 
…Bare rolig. Det er helt normalt og helt okay 😃
 
Jeg snakkede med en mor på et tidspunkt. Hun fik så dårlig samvittighed over at hendes dreng skulle afleveres i daginstitution. “For hun gik jo hjemme”.
Så enten skulle hun presse sig selv til det yderste, og måske mere. Eller også skulle hun fyldes med dårlig samvittighed. Fordi, sådan gør MAN jo ikke, vel? 😮
 
Vi voksne har også brug for at lade op. Få ny energi på tanken. Gøre noget som JEG, synes er dejligt. Hvor man ikke nødvendigvis skal tage stilling til alt muligt.
 
I dag er jeg hjemme. Min bedre halvdel er taget på arbejde. Jeg havde en rolig morgen med børnene og de er efterfølgende blevet afleveret i deres respektive institutioner. Hvorfor? Fordi jeg har besluttet at have en MIG dag, inden jeg skal på aftenarbejde. Jeg vil tage et langt, varmt bad. Spise morgenmad i mit tempo. Tage op i byen og lulle lidt rundt. Måske købe noget – Måske bare kigge? Sidde i haven, drikke en kop kaffe. Slappe af.
 
Nu sidder jeg her og laver dette opslag. Hvorfor? Jo, fordi alt ikke skal være SÅ perfekt altid. Og ved I hvad. Det er helt normalt og helt okay (Y)
 
Det handler ikke om, at man ikke kan lide at være sammen med sine børn, eller ønsker at bruge ekstra særlig tid med dem. Tro mig. Det nyder jeg også i stor stil. Men sådanne dage her, giver mig energi på en anden måde.
 
Så til dig. Ja, dig! Dig der får dårlig samvittighed over at aflevere børnene, på din fridag. Eller er nervøs for, hvad andre tænker om dig. Har du brug for det? Gør det! Du er ikke den eneste.
Jesper Kjærgaard

Jesper Kjærgaard

Uanset om du har brug for pædagogisk vejledning, inspiration til livet som børnefamilie, samarbejde eller andet? Så er du meget velkommen til at skrive til mig. Så vender jeg tilbage snarest.

Kontakt mig