fbpx

Pædagogisk Drømmefanger

Pædagogisk Drømmefanger - Jesper Kjærgaard

Alting har en tid …

Jesper Kjærgaard

Synes der var fantastisk stemning. Fantastisk lyd. Fantastisk indlevelse. Alting har en tid, var virkelig en god oplevelse.

Alting har en tid ...

Jeg blev den anden dag indbudt til et arrangement i Sct. Hans kirken her i Hjørring. Thure Lindhardt skulle sammen med Søren Gemmer, lave en fortælling af “Prædikerens bog”. Først tog jeg mig selv i at tænke; “Eeeej, det gider jeg sgu ikke…” Men jeg fik mig selv overbevidst om at der skal en vis omgang tilpas forstyrrelse til, for at man kan udvide sine horisonter.

Jeg havde lokket min bedre halvdel med. Det er ikke mange kulturelle oplevelser vi har været til i kirken, men hun havde heldigvis ja-hatten på. Og så tog vi afsted.

Fantastisk fortællerstemme

Udover et fantastisk skuespil talent, så har Thure Lindhardt også en rigtig rigtig vild fortæller stemme. Jeg ser altid et billede for mig; En film der starter. Mørkt. Man kan høre en person der er i tanke-kaos. Der er stress. Der er angst. Der er indlevelse. Det er lige præcis det Thure Lindhardt han kan. Det samme gjorde han denne aften. Med tilpasse pauser i fortællingen, afbrudt af piano spil, som blæste hele vejen i kirkens lokale.

Synes der var fantastisk stemning. Fantastisk lyd. Fantastisk indlevelse. Alting har en tid, var virkelig en god oplevelse. Og så gav det os noget at snakke om efterfølgende. Det er jo vildt, at man SÅ mange år tilbage, havde ca. de samme problematikker, som man har den dag i dag.

Inspiration

Jeg blev ved denne oplevelse, inspireret til mange nye input, til Culture Up North. Jeg tænker inddragelse af kirker. Fortællinger. Oplevelse. Intimitet, nærvær, tilstedeværelse… Jeg glæder mig til at se om jeg kan bringe nogle af disse tanker ud i livet. Jeg kan ikke være den eneste der får sådan en helt speciel følelse i kroppen, med den lyd og klang, der er i sådan en kirke. Wauh!

Jesper Kjærgaard

Jesper Kjærgaard

Skriv en kommentar

Uanset om du har brug for pædagogisk vejledning, inspiration til livet som børnefamilie, samarbejde eller andet? Så er du meget velkommen til at skrive til mig. Så vender jeg tilbage snarest.

Kontakt mig